Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Πάρος. Πολύ μεγάλη συγκέντρωση, πολύ οργή, αρχή νέων αγώνων

Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Αρχιλόχου στην Πάρο. Κατάμεστη η αίθουσα,ασφυκτικά όρθιοι, και ακόμα περισσότερος κόσμος έξω από την αίθουσα.  Ίσως η μεγαλύτερη συγκέντρωση, που έχει γίνει ποτέ στην αίθουσα αυτή. Η πρόσκληση της Λαϊκής Επιτροπής, ενάντια στα χαράτσια, ξεσήκωσε το κόσμο του νησιού. Σύντομα η αίθουσα φορτίστηκε από την οργή του κόσμου. Οργή που πλέον δεν περιορίστηκε  στα χαράτσια, αλλά  εκδηλώθηκε με την επιθυμία του να  καταδικάσει το μνημόνιο, τη νέα δανειακή σύμβαση, αλλά και όλους αυτούς τους δοσίλογους, που με απίστευτο θράσος, ξεπουλάνε τη χώρα. Οργή κατά όποιου βουλευτή ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση. Οργή εναντίον όλων αυτών που ξεπουλάνε τις ζωές μας.
Δεν ελεγχόταν το πάθος και η αποφασιστικότητα των συγκεντρωμένων. Με δυσκολία προσπάθησαν οι οργανωτές να κρατήσουν ήρεμο το κόσμο. Η κοινωνία είναι καζάνι που βράζει και όποιος ήταν στη σημερινή συγκέντρωση ... το κατάλαβε καλά.
 Αποφασίστηκε η οργάνωση ομάδων περιφρούρησης ανα χωριό. Στόχος τους, σε περίπτωση που εμφανιστούν εργολήπτες για διακοπή ρεύματος, να εμποδιστούν πάση θυσία!!!.
ΠΗΓΗ: http://kepparou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου