Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η ΔΕΗ Νάξου δεν θα κόβει το ρεύμα σε σπίτια μέχρι την απόφαση του ΣτΕ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ Νάξου για την επιβολή του χαρατσιού και επίσκεψη αντιπροσωπείας του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με επικεφαλής το δήμαρχο στον προϊστάμενο ΔΕΗ Νάξου, έγινε το πρωί της Τετάρτης. Ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Λαϊκή Συσπείρωση και Πολίτες για τα νησιά μας, ζήτησαν να μην προχωρήσει η ΔΕΗ Νάξου σε καμία διακοπή ηλεκτροδότησης. Ο προϊστάμενος της ΔΕΗ Νάξου, είπε, ότι δεν πρόκειται να κοπεί το ρεύμα σε σπίτια μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ, όμως επισήμανε, ότι αυτό δεν θα ισχύσει για καταστήματα που έκλεισαν μετά το καλοκαίρι και άφησαν απλήρωτους λογαριασμούς.
Η αντιπροσωπεία του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και πολίτες στο γραφείο του προϊσταμένου της ΔΕΗ Νάξου.
Έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, που διαμαρτυρήθηκαν για την επιβολή του χαρατσιού μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Σημειώνεται, ότι στο δήμο Νάξου είχαν υποβληθεί 510 αιτήσεις δημοτών που είχαν πληρώσει μόνο το λογαριασμό της ΔΕΗ και όχι το ειδικό τέλος ακινήτων, οι οποίες κατατέθηκαν από το δήμο στη ΔΕΗ με το αίτημα να μη διακοπεί η ηλεκτροδότηση των ακινήτων τους μέχρι τη συζήτηση του θέματος από το ΣτΕ.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο προϊστάμενος της ΔΕΗ, επισήμανε, ότι γίνεται ειδοποίηση πριν τη διακοπή του ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου